T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAYSERİ / BÜNYAN - Köprübaşı Yakup Atila Ortaokulu

Köprübaşı Yakup Atila Ortaokulu

Telefon
03527751160
Belgegeçer
0
WEB
https://yakupatilaortaokulu.meb.k12.tr
Adres
KÖPRÜBAŞI MAH. 165. SK. KÖPRÜBAŞI YAKUP ATILA ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO: 11 BÜNYAN / KAYSERİ
Vizyon
Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren,kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan,özgüven sahibi,çevre bilincine sahip sosyal kültürel vesportif faaliyetlere katılmayaistekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi cumhuriyetin temel niteliklerine, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,yetenekleri ve yeterlilikleridoğrultusunda,özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde,çağdaş bilgilere ulaşabilen,eleştirel düşünebilen ve üst öğrenime bu donanımlagidecek bireyler olarak yetiştirmek.sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerine sağlamak;okul çevresine eğitim öğretim ve bilim alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.
Başarılar
Okulumz 2011-2012 eğitim öğretim yılında SBS sonuçlarına göre ortaöğretim kurumlarına (Anadalu Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi,Endüstri Meslek Lisesi Bilişim Teknololjileri Bölümü ve Sağlık Meslek lisesi)6 öğrenci,DPYB sonuçlarına göre sonuçlarına göre ise değişik liselere 10 öğrenci göndermiştir.
Öğretmen :8
Öğrenci :46
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :645
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08:10-15:20
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
Ulaşım
Öğretmenler kendi imkanları dahilinde okulumuza ulaşmaktadırlar.Köyümüze gelen herhangi bir öğretmen servisi yoktur. Bünyan merkeze gelen dolmuşlar kullanılmaktadır. Bünyan merkezden ise öğretmenlerimiz kendi imkanları ile okula ulaşmaktadırlar.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Okulumuzun yerleşim yeri Bünyan İlçesine bağlı Köprübaşı Köyüdür.Köyümüz ilçeye 26 km mesafede olup eski Malatya- Kayseri karayolu üzerinde bulunmaktadır.Yeni Kayseri- Malatya yolu ile Kayseri´ ye uzaklığı 55 km dir.Yeni Kayseri Malatya yoluna 5-6 km uzaklığındadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Kayseri´ ye 55 km, Bünyan´a 26 km mesafede eski Kayseri- Maltya Karayolu üzerinde Köprübaşı Köyünde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır